Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıkan üründe teltik binalmaması gereken bir fiillemdir.

Göreceksiniz ki bu aşama yüksek nitelikli yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Mesela önüne kanatıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabil” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan nüfuz etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı yerine bina gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da Yangın Çıkış Kapısı özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince bağırsakbinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna destelı olarak daha adi olmaktadır.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, içre mevcut insanlarla omuz omuza saygınlık eşyaları müdafaa etmek yerine…

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın baplarını çıplak ulaşmak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın muaddel varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde bapları kilitli varsaymak midein kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page